Atıf Formatları
Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. R. UYSAL And A. AKPINAR, "Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi," Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007 , pp.228-239, 2007

UYSAL, H. R. And AKPINAR, A. 2007. Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi. Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007 , 228-239.

UYSAL, H. R., & AKPINAR, A., (2007). Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi . Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007 (pp.228-239).

UYSAL, HARUN, And ASLI AKPINAR. "Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi," Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007, 2007

UYSAL, HARUN R. And AKPINAR, ASLI. "Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi." Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007 , pp.228-239, 2007

UYSAL, H. R. And AKPINAR, A. (2007) . "Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi." Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007 , pp.228-239.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HARUN RAŞİT UYSAL And author={ASLI AKPINAR}, title={Kaliteli Çiğ Süt Elde Edilmesi}, congress name={Türkiye Süt Sığırcılığı Kurultayı 2007}, city={}, country={}, year={2007}, pages={228-239} }