G. KAHRAMAN And N. SAVLAK, "Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları," In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları , İzmir: SİDAS, 2022, pp.262-270.
KAHRAMAN, G. And SAVLAK, N. Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları. 2022. In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları , SİDAS, İzmir, 262-270.
KAHRAMAN, G., & SAVLAK, N., (2022). Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları (pp.262-270), İzmir: SİDAS.
KAHRAMAN, Gökçe, And NAZLI SAVLAK. "Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları." In Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları , 262-270. İzmir: SİDAS, 2022
KAHRAMAN, Gökçe And SAVLAK, NAZLI. "Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları." Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları , SİDAS, 2022, pp.262-270.
KAHRAMAN, G. And SAVLAK, N. (2022) "Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları", Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları . İzmir: SİDAS.
@bookchapter{bookchapter, author ={Gökçe KAHRAMAN And author ={NAZLI SAVLAK}, chaptertitle={Nar suyu üretim atıklarının insan beslenmesi için değerledirilme olanakları}, booktitle={ Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmaları}, publisher={SİDAS}, city={İzmir},year={2022} }