Atıf Formatları
Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. SAVLAK Et Al. , "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.451-459, 2009

SAVLAK, N. Et Al. 2009. Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 451-459.

SAVLAK, N., BÖLEK, S., & KÖSE, E., (2009). Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.451-459). Antalya, Turkey

SAVLAK, NAZLI, SİBEL BÖLEK, And ERGÜN KÖSE. "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009

SAVLAK, NAZLI Et Al. "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.451-459, 2009

SAVLAK, N. BÖLEK, S. And KÖSE, E. (2009) . "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.451-459.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI SAVLAK Et Al. }, title={Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={451-459} }