N. SAVLAK Et Al. , "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.451-459, 2009
SAVLAK, N. Et Al. 2009. Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 451-459.
SAVLAK, N., BÖLEK, S., & KÖSE, E., (2009). Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.451-459). Antalya, Turkey
SAVLAK, NAZLI, SİBEL BÖLEK, And ERGÜN KÖSE. "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
SAVLAK, NAZLI Et Al. "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.451-459, 2009
SAVLAK, N. BÖLEK, S. And KÖSE, E. (2009) . "Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.451-459.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NAZLI SAVLAK Et Al. }, title={Tam Buğday Ekmeği Üretimi ve Kaliteyi Etkileyen Faktörler}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={451-459} }